websiteplanning500t Thomsterdam Blog

“Zoekmachineoptimalisatie”, voor een website is het natuurlijk van levensbelang. Uw website optimaliseren is bijna net zo belangrijk als het bouwen van de website zelf. U hebt toch geen belang bij een digitaal uithanbord?

Als je een website laat bouwen, is een mooi ontwerp en duidelijke teksten niet genoeg. Een gelikte vormgeving met mooie (?) bewegende elementen geeft je misschien wel een 'wow'-ervaring, maar je wilt natuurlijk wel dat je site hoog scoort in Google; anders levert het je niet zo veel op. ‘SEO to the rescue!’

cybercrime500t Thomsterdam Blog

In het nieuws: "MKB-bedrijven vaker slachtoffer van cybercrime" Veel MKB-directies onderschatten de gevaren van cybercriminaliteit. Ook vrezen ze dat maatregelen om hun eigen netwerk te beveiligen te duur zullen zijn. Daarom wordt een steeds hoger pecentage van nu bijna een kwart van de MKB-ers gehackt... met alle gevolgen van dien.

hands-over-mouth-young-secret-covered-mouth-500t Thomsterdam Blog

Onze privacy staat onder druk. Zoekmachines en sociale media azen op onze data, omdat het ze veel geld oplevert. Niet iedereen vindt dat erg, want tenslotte: “ik heb niks te verbergen”.

google-zoekresultaten500t Thomsterdam Blog

Zoekresultaten van Google vallen me vaak tegen. Onlangs zag ik op de zender RTL-Z een bericht in het lint (onder in het televisiescherm) voorbij komen. Daarin stond dat iemand had gezegd dat het hoog tijd was om de toppositie van Schiphol te verdedigen. Ik wilde daarover wel meer weten en ging naar Google. Hierboven het zoekresultaat. Zat ik daar nou op te wachten?

computer-security-padlock-hacker-500t Thomsterdam Blog

Beveliging is een ‘buzzword’. We willen allemaal onszelf beschermen tegen hackers en andere kwaadwilligen. Hoe meer ik over beveiliging weet, hoe langer mijn wachtwoorden worden (Nee, ik ben niet paranoïde). Dus zit er standaard een beveiligingscertificaat op de sites die Thomsterdam bouwt. Mooi, klaar, amen… iedereen gerustgesteld en we gaan weer over tot de orde van de dag.